Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Party Time termékcsalád

Ariete Party Time sorozat - A közös élményekért!

                                  

Közös étkezés közben ugyanazokat az illatokat érezzük, ugyanazokat a színeket látjuk. Az ízek és az illatok határozzák meg legmélyebben tudatalattinkat. Ízekre, illatokra élesebben emlékszünk, mint a képekre.

Hogy miért fontosak ezek? Mindhez emlékek kötődnek: a terített asztal fölött, étkezés közben emberi kapcsolatok alakulnak, szövődnek, erősödnek meg, ezek teszik lehetővé, hogy családtagok, barátok, munkatársak ne csak menjenek egymás mellett, hanem valóban figyelhessenek is egymásra, szót válthassanak egymással.
Egy-egy találkozás alkalmával -legyen az egy party, karácsonyi vacsora, vagy akár egy BL meccs nézés-  családi, baráti kör alakul ki, mely által sok-sok élménnyel gazdagítják egymás életét. 

A közös asztal rendkívül erős összetartó erő, ezért született a Party Time sorozat. Hogy a találkozások igazán élményteljessé váljanak, az ételek készítésén rövidítettünk! Készíthető sós, vagy édes, hideg vagy meleg étel! Egy sorozat kicsiknek és nagyoknak, idősnek és fiatalnak!

Palacsinta, vagy gofri? Esetleg egy házi vattacukor dobná fel a házibulit? Netalán gyerekzsúrra készül? Akkor a popcorn készítőt el ne felejtse, mindenki imádni fogja!
Party Time készülékeink mellé recepteket is kínálunk, így már igazán könnyen készíthet isteni étkeket a vendégeknek.

 

Rendezés: